Special Dietary Lunch Course

お気に入り
image of Special Dietary Lunch Course1

Through March 31, 2025: ¥5,500

From April 1, 2025: ¥6,000

  • 低アレルゲンメニューは、8大アレルゲン(えび、かに、くるみ、小麦、そば、卵、乳、落花生(ピーナッツ))を原材料に使用しておりません。
  • "Special Dietary Menu" refers to meals that do not contain the eight major allergens: shrimp, crab, walnuts, wheat, buckwheat, eggs, dairy products, and peanuts.
  • 低アレルゲンメニューは、8大アレルゲン(えび、かに、くるみ、小麦、そば、卵、乳、落花生(ピーナッツ))を原材料に使用しておりません。
  • 低アレルゲンメニューは、8大アレルゲン(えび、かに、くるみ、小麦、そば、卵、乳、落花生(ピーナッツ))を原材料に使用しておりません。
  • 低アレルゲンメニューは、8大アレルゲン(えび、かに、くるみ、小麦、そば、卵、乳、落花生(ピーナッツ))を原材料に使用しておりません。
Available during: Lunch

■Three Kinds of Appetizers
■Vegetable Soup
■Steamed Fish and Vegetables
or
Pan-Fried Chicken with Vegetables
■Steamed Rice
■Fresh Fruit
■The following seasonings are also available
Olive Oil / Salt / Balsamic Vinegar
This menu is available exclusively for guests with dietary limitations.

Restaurant Menus